Längtar du efter en helg i stillhet?

Nu har du möjlighet att delta i - En helg för dig, för återhämtning och inspiration - på Hola folkhögskola.

Jag har tillsammans med två företagarkollegor, Mirja Lindström, highcoastflow, och Pernilla Söderlind, Sandslåns drivhus, arbetat fram ett koncept som vi kallar "En helg för dig, för återhämtning och inspiration". Tack vare ett fint samarbete med Hola folkhögskola har vi nu möjlighet att erbjuda detta koncept:

Om kursen
Temat under helgen är - återhämtning, kraft och omsorg. Om att möta sig själv och sin medmänniska med varsamhet. Vi får under dessa dagar möjlighet att tillsammans stanna upp i ögonblicket, reflektera och hämta ny kraft.

Under helgen kommer Sara att, i ord och ton, dela med sig av sina tankar kring att mötas i livets olika skeden. Samt tala om vikten av att ta hand om sig själv, för att kunna finnas för sina medmänniskor. Mirja ger oss verktyg för ökad självmedvetenhet samt inspiration till kreativt skapande. Med Pernilla, yogalärare inom traditionell yoga, utforskar vi samspelet mellan rörelser och andning. Lymfans flöde blir vårt fokus och hon ger en inblick i den flertusenåriga medicinska läran, Ayurveda. Vi får även ta del av dess balanserande kost som stödjer läkningsprocessen i kroppen. Under helgen ges även tid till egna och gemensamma reflektioner, samt vandring i tystnad.

Du kan läsa mer om kursen, samt anmäla dig här >>

ORD FRÅN VÅRA TIDIGARE DELTAGARE
🔹En fantastisk upplevelse 
🔹Känner ett lugn i mig själv
🔹Ni samarbetar mycket bra tillsammans
🔹Bra variation för kropp och hjärna
🔹Älskade tyst vandring
🔹Jättefint med Saras prat och sång
🔹Mirja var bra på att leda och rama in
🔹Uppskattade allas uppriktiga reflektioner, att alla vågade dela med sig
🔹Tyckte om blandningen av teori och praktik, många olika element: Tal, diskussion, lyssna till sång, natur, röra på sig, fika, lyssna, prata

Mobirise Website Builder

Följ oss!

AI Website Builder