En dag för dig

Längtar du efter en dag i stillhet? En dag för återhämtning och tillfälle att få ny kraft och inspiration att ta med dig i vardagen?

Jag har tillsammans med två företagarkollegor, Mirja Lindström, highcoastflow, och Pernilla Söderlind, Sandslåns drivhus, arbetat fram ett mycket uppskattat koncept som vi kallar "En dag för dig"

Om kursen
Temat under dagen är - återhämtning, kraft och omsorg. Om att möta sig själv och sin medmänniska med varsamhet. Vi får under dagen möjlighet att tillsammans stanna upp i ögonblicket, reflektera och hämta ny kraft.

Dagen inleds med att vi tillsammans med Pernilla, yogalärare inom traditionell yoga, utforska samspelet mellan rörelser och andning. Lymfans flöde blir vårt fokus och hon ger en inblick i den mångtusenåriga medicinska läran, Ayurveda. Sedan delar Sara, i ord och ton, med sig av sina tankar kring att mötas i livets svåra stunder, samt tala om vikten av att ta hand om sig själv, för att kunna finnas för sina medmänniskor. Under eftermiddagen ger Mirja oss verktyg för ökad självmedvetenhet och reflektion samt vägar till kreativt skapande.

Jag, Mirja och Pernilla brinner för mötet människor emellan och vill därför skapa utrymme för detta - att mötas just som vi är.

I dagsläget har vi inget nytt kurstillfälle inbokat. Men så fort vi har ett datum, kommer mer info här.

Befinner du dig i ett sammanhang som är intresserad av detta upplägg, så kontakta mig för mer information. 

ORD FRÅN VÅRA TIDIGARE DELTAGARE
🔹En fantastisk upplevelse 
🔹Känner ett lugn i mig själv
🔹Ni samarbetar mycket bra tillsammans
🔹Bra variation för kropp och hjärna
🔹Älskade tyst vandring
🔹Jättefint med Saras prat och sång
🔹Mirja var bra på att leda och rama in
🔹Uppskattade allas uppriktiga reflektioner, att alla vågade dela med sig
🔹Tyckte om blandningen av teori och praktik, många olika element: Tal, diskussion, lyssna till sång, natur, röra på sig, fika, lyssna, prata

Mobirise Website Builder

Följ oss!

AI Website Maker