facebooklogga
spotifylogga_1
ituneslogga
yt_logo_rgb_light
knapp 2
nyfiket-ömt

Vill ni ge er publik något tänkvärt, något som berör, något som de inte hört förut men ändå känner igen sig i...?! Vi erbjuder;


Nyfiket & Ömt - tankar och sånger om att mötas varsamt.


Nu längtar vi verkligen efter att få mötas igen efter en, för många, lång tid i ensamhet och isolering. Mötas hos varandra, på caféer & restauranger, i kyrkan och på kulturevenemang av olika slag. Som vi saknat det! Saknat det personliga mötet. Vi får dock inte glömma bort att vara försiktiga, att vara rädda om varandra, i denna nya tillvaro.


I detta program vill vi dela med oss av våra tankar kring att möta livet, varandra och oss själva Nyfiket & ömt. Vi behöver varandra under vår livsresa. Är det något vi alla börjat inse, efter den tid som varit, så är det att inget är att ta för givet. Allt vi vet är Här och Nu. Då är det så viktigt att inte tappa öppenheten och att mötas med stor varsamhet. Att helt enkelt mötas Nyfiket & ömt, medan Livet är.


”Varsamhet

Vad händer när vi helt och fullt förstår

att livet och alla vi har kära bara är till låns?


Vad händer när vi slutar ta varandra för givet?

När vi verkligen landar i faktumet att allt är förgängligt.

Att allt, förutom det vi har här & nu, är ett enda stort KANSKE. Kan ske.


Då finns det bara ett förhållningssätt värt namnet och det är Varsamhet

Ett enda sätt att förhålla sig till Livet och Varandra - Varsamt” 


Programmet är ca 50 minuter långt, och passar utmärkt som en fristående konsert, en musikgudstjänst, församlingsafton,  eller vid en träff för daglediga. Ja, egentligen i alla sammanhang då ni vill bjuda publiken på något tänkvärt, som berör.


Här kan ni höra en av sångerna som ingår i programmet - Två Hjärtan Möts

 

"alla sjunger andras låtar,

men vi sjunger våra  

- ett möte med oss blir unikt - "