Om mig

Jag är Sara Öhlén. Född och uppvuxen i Uttran, utanför Stockholm, men sedan år 1990 bosatt i vackra Nordingrå i Höga Kusten. Jag driver mitt eget företag som sångerska & textförfattare - borgerlig begravningsofficiant - föreläsare och jag brinner för mötet människor emellan. Att i glädje & sorg få dela tankar om livet. 

Detta är mina verksamheter:
Sångerska - Sedan många år tillbaka arbetar jag tillsammans med musikern Pelle Nordlander. Vi skriver vår egen musik och ger konserter runt om i landet. Vi skapar ständigt nya sånger, dikter och reflektioner med ett enkelt och vardagligt språk som träffar och berör. Under åren har vi gett ut såväl skivor som diktböcker samt nu senast en sångbok. Det bästa vi vet är att dela med oss av våra tankar om livet till vår publik. Och som Pelle & jag brukar säga; "Alla sjunger andras låtar, men vi sjunger våra - ett möte med oss blir unikt"

Borgerlig begravningsofficiant - Jag planerar och skapar, i nära samarbete med den avlidnes anhöriga, en personlig och minnesvärd begravningsceremoni. Med min mångåriga erfarenhet som sångsolist, har jag en stor trygghet i att stå framför en församling och förmedla ett budskap. Detta tar jag med mig då jag leder en begravningsceremoni. Oftast bidrar jag även med sång till eget gitarrackompanjemang under ceremonin.

Föreläsare - Jag erbjuder min  föreläsning OM-SORG i vilken jag talar och sjunger om sorg och förlust och om att mötas i livets svåra skeden, samt om vikten av att ha omsorg om sig själv för att kunna ta hand om andra. Vi drabbas alla av förluster av olika slag under livets gång, och alla möter vi någon som drabbats. Ändå räds vi ofta just detta möte. Om detta delar med mig i ord och ton!

Följ oss!

Free AI Website Builder